Transformăm viziunile în realitate

Despre noi

20

de ani împreună 

de la concept la implementare

Instal-All SRL fondată în 2001 este o companie de construcții cu capital 100% privat.

Domeniul nostru de activitate include servicii complete în construcții de clădiri administrative, birouri, spații comerciale și industriale, hoteluri, clădiri rezidențiale, reabilitări monumente istorice. Totodată oferim servicii de management de proiect în construcții, dar în același timp avem referințe remarcabile în domeniul de execuție lucrări tehnico-edilitare de alimentare cu apă și canalizare.

Compania are o bază economică stabilă și funcționează cu peste 80 de angajați care se completeză, în funcție de complexitatea proiectelor, cu numărul personalului societăților subcontractante.

Urmând evoluția celor mai noi tehnologii, extindem constant dotarea noastră cu unelte și utilaje performante. Nivelul ridicat de pregătire profesională ale inginerilor noștri este garanția pentru gestionarea și dezvoltarea unor tehnici competitive.

În ultimul deceniu și jumătate, afacerea noastră s-a dezvoltat ca urmare a cunoștințelor profesionale ale colegilor noștri, a uneltelor și a utilajelor performante pe care le deținem, forța de muncă stabilă și mediul antreprenorial care ne permit să ne desfășurăm munca în mod exigent, la termenele stabilite și cu respectarea deplină a acordurilor.

 

Göncz Attila

Administrator

Filosofia companiei

Integritate, corectitudine și onestitate. Aceste calități stau la baza fiecărui proiect al companiei noastre.

Misiune

Implementarea proiectelor de construcții civile și industriale în condițiile contractuale convenite, în condițiile de calitate prescrise, aplicând cu strictețe legislația aplicabilă și standardele de siguranță a muncii, respectând dezvoltarea durabilă.

Viziune

Să devenim un competitor valoros în regiune în domeniul nostru datorită spiritului puternic de echipă, a managementului eficient și a tehnologiilor de ultimă generație.

Valoare

  • Calitate
  • Siguranță
  • Orientare către client
  • Fiabilitate
  • Responsabilitate pesonală
  • Competență

Servicii

Echipa

Pregătirea profesională, angajamentul, atitudinea pozitivă și crezul în succesul comun al angajaților, contribuie în mare măsură la succesul companiei noastre. Suntem cu toții mândri că prin munca noastră reușim să facem parte din mediul construit în care trăim, lucrăm, învățăm și ne jucăm.

 

Managementul calității

Reprezentăm o înaltă calitate și un grad ridicat de precizie în lumea construcțiilor. În acest scop, ne desfășurăm activitățile prin aplicarea coordonată a sistemelor de asigurare a calității, managementul mediului, sănătății și securității ocupaționale. 

Instal-all

Valori și servicii de înaltă calitate pentru clienții noștri.

Un mediu motivant bazat pe dezvoltarea profesională a angajaților noștri.

Tehnologii moderne aplicate, competitivitate și inovație, atât la nivel național, cât și internațional.